Щоб купити добрий кабачок, вибирайте молодий, краще трохи недозрілий, ніж перезрілий, товщиною до 8 см. Уважно прощупайте шкірку – повинна бути ніжна, на вигляд свіжа, без тріщин. Якщо є можливість проколоти її (можна нігтем), спробуйте – повинна легко проколюватися. кабачок, вибирайте молодий, краще трохи недозрілий, ніж перезрілий, товщиною до 8 см. Уважно прощупайте шкірку – повинна бути ніжна, на вигляд свіжа, без тріщин. Якщо є можливість проколоти її (можна нігтем), спробуйте – повинна легко проколюватися.
Як визначити добрий кабачок?
Кабачок повинен бути твердим на дотик, м'який плід, швидше за все, зірваний давно і вже підвів. 5. Зберігати кабачки потрібно в холодильнику, попередньо мити їх не потрібно, інакше є ризик пошкодження ніжної шкірки. Краще складіть їх у паперовий пакет та відправте в ящик для овочів.
Якого розміру має бути кабачок?
Якісні, найкорисніші кабачки повинні бути правильної форми, не «скручені». Важливо звернути увагу на розмір кабачка – До 15 см в довжину. Великі плоди зазвичай перезрілі: вони мають багато насіння, а корисних властивостей у них у 2-3 рази менше, ніж у молодих.
Як вибрати кабачки у магазині?
Отже, вибираємо правильні кабачки за такими критеріями:
- З тріщинами, плямами та жорсткою шкіркою – такий кабачок хворий.
- Уникайте овочів із чистими боками – так продавці намагаються приховати бактеріальну гниль.
- З блискучою шкіркою, плямами від сонечка, висохлим хвостиком – небезпечний кабачок, Тому що з нітратами.
Які кабачки краще не їсти?
Гіркі кабачки можуть призвести до спазм у шлунку або діареї, тому їх не стоїть є навіть після термічної обробки – кукурбітацин не руйнується під впливом високих температур.
Як визначити молодий кабачок чи ні?
Щоб купити добрий кабачок, вибирайте молодий, краще трохи недозрілий, ніж перезрілий, товщиною до 8 см. Уважно промацайте шкірку – повинна бути ніжна, на вигляд свіжа, без тріщин. Якщо є можливість проколоти її (можна нігтем), спробуйте – повинна легко проколюватися.
Що означає молодий шинок?
Молодий кабачок – Ніжний, смак його свіжий, солодкуватий і прекрасний. Молодий кабачок – це гордість і радість початку літа. Все, що відбуватиметься з кабачками потім, не зробить їх кращим. З кожним місяцем вони будуть ставати пузатішими і більше, а м'якоть – рідкішими.
Як ще називають кабачки?
З різнокольоровими кабачками в Росії познайомилися не так вже й давно — кілька десятиліть тому вони потрапили до вас з Італії. А оскільки італійці називають кабачки "цукіні", всі темношкірі сорти кабачків у Росії стали називати італійським ім'ям "цукіні".