Зимові сорти яблук, що зберігаються до весни

Listen to this article
Послухайти цю статтю



Які зимові сорти яблук?

Названо 11 найкращих зимових сортів яблук

  • «Чемпіон арно» Польський сорт, один із пофарбованих клонів сорти "Чемпіон". …
  • «Пінова» Сорт з'явився недавно, але встиг добре зарекомендувати себе. …
  • "Джонаголд" …
  • "Прикубанське" …
  • «Росошанське смачне», або «дивовижне» …
  • «Рояль ред делішес». …
  • «Кубанське багряне» …
  • "Фуджі", або "фудзі"

Які пізні сорти яблук?

Найкращі пізні сорти яблунь

СортВисота дерева, мЗбір урожаю
Ренет Симиренко5-7кінець вересня – початок жовтня
Північний синап3-3,5середина жовтня
Спартан3-4,5кінець вересня – жовтень
Фуджі2,5-3,5початок жовтня

•Oct 10, 2020

Які сорти яблук лежать до весни?

До зимових сортів яблук, які можуть зберігатися до весни, відносяться також Глостер, Дельбар Джубілі, Джонагоред, Камео, Канзі, Лігол, Мавка, Пінова, Ревена, Флоріна, Хані Крісп, Аніс червоний, Аніс сірий, Апорт, Уелсі, Скрижапель звичайний, Россошанське смугасте, Мирне, Ренет бер Колесо Фортуни та …

Які найвідоміші сорти яблук?

Рейтинг найкращих сортів яблунь

КатегоріяМісцеНайменування
Найкращі літні сорти яблунь1Мелба
2Мантет
3Орловим
4Серпня

•Jul 6, 2018

Які сорти яблук?

Сторінки у категорії «Сорти яблуні»

  • Яблуня 'Аборіген'
  • Аніс червоний
  • Аніс смугастий
  • Антонівка (сортотип яблуні)
  • Антонівка біла
  • Антонівка золотий чернець
  • Яблуня 'Антонівка-кам'янечка'
  • Антонівка шестисотграмова

Які найсмачніші яблука?

Топ-5 найсмачніших сортів яблук

  1. Сорт яблук «Гала» Яблука сорти "Гала" рівні, округлої форми, середньої крупності. …
  2. «Фуджі» Плоди з жовтуватою шкірою та оранжево-червоними смугами мають округлу форму. …
  3. Яблука Голден Яблука Голден мають конічну форму, в основному середнього розміру. …
  4. Сорт яблук "Джонаголд" …
  5. «Ред Делішес»

Aug 19, 2020

Як можна визначити сорт яблуні?

Сорти визначаються за такими ознаками:

  1. Кольору кори;
  2. За забарвленням шкірки, розміром плодів;
  3. Розміром яблук;
  4. Ароматом та твердістю яблучок;
  5. Формою крони та листової пластинки та багатьом іншим параметрам.